WeCreativez WhatsApp Support
Our support team is here for you. Please ask us what\'s on your mind.
Hello, how can we help you?

info@turkeydentalworld.com

Appointment

+90 0544 856 81 16

Hem Estetik Hem Konforlu: Saklı Tel Uygulaması İle Gülüşlerinizi Saklamayın

Dişlerin arasında boşluk olması ya da çapraşık ve üst üste binmiş bir görüntü nedeniyle gülmekten kaçınmak… Estetik kaygılarımızın giderek arttığı ve kendimize daha fazla önem verdiğimiz modern çağda bir çoğumuz için kabusa dönüşebiliyor dişlerimizdeki görünüm bozukluğu. Ancak yine bir çoğumuz diş tellerinin görünümü nedeniyle tek takmaktansa bu yapısal durumla yaşamına devam etmeyi tercih edebiliyor.

Dijital teknoloji ve yazılım dünyası diş telinin görünümünden rahatsız olan hastalara saklı tel uygulaması ile dışarıdan görünmeyen bir tedavi yöntemi sunuyor. Her yaş grubundan hasta, yüksek teknoloji ince saklı tel ile daha hızlı ve konforlu şekilde diş tedavisi olabiliyor.

Nedir Bu Saklı Tel?
Lingual ortodontik teknik, tamamen görünmez tek ortodontik tedavi seçeneğidir. “Lingual” kelimesi dile bakan anlamında kullanılmaktadır. Lingual teknikte tüm braket ve teller dile bakan yüzeylerde konumlandığından, ortodontik tedavi sürecinizi estetik kaygılar olmaksızın geçirebilirsiniz.

Saklıtel, 3 boyutlu yazıcılar ve CNC kesim makineleri kullanılarak üretilen en son nesil, tamamen kişiye özel lingual ortodontik apareydir. Her Saklıtel apareyi tedavi olacak kişinin ölçüleri üzerinde yapılan dijital bir çalışma ile öncelikle tedavinin dijital ortamda simüle edilmesiyle tasarlanır. Bu sayede daha tedavi başlamadan tedavi ile elde edilecek sonuçların görülmesi mümkündür.

Kişiye özel olarak üretilen Saklıtel apareyi bu sayede mümkün olabilen en ince formlara sahiptir. Bu ince formlar, dilin en az ölçüde rahatsız olması ve tedavinin başlamasını takip eden en kısa süre içinde apareye alışılmasında oldukça önemlidir. Yine kişiye özel üretim ve dijital tasarım sayesinde tedavi seyrinde sürprizlere yer yoktur. Tüm braket ve teller, dişleri bilgisayarda belirlenmiş olan konumlara taşımak için doğru istikamette çalışır.

Saklı Tel Size Hangi İşlevsel Rahatlıkları Sunar?

• Dijital ortamda her hastaya özel kolay uygulanabilir diş telleri tasarlandığından tedavi süreciniz daha hızlı ve başarılı bir şekilde sonuçlanır.
• Saklı Tel uygulamasında dişlerdeki basıncı azaltmak için ileri teknoloji hafif kuvvetli teller kullanılır. Hasta dişin dile bakan iç kısmına yerleştirilen tellerin görünmediği konforlu bir ortodontik tedavi süreci geçirir.
• Her yaş grubuna uygun bir yöntemdir.
• Yeme- içme kolaylığı sağlar, ayrıca estetik kaygılarınızı ortadan kaldırır.
• Saklıtel tedavisi sırasında dişlerin ön yüzeylerinde hiçbir ortodontik ataçman bulunmadığı için tedavi sırasında diş beyazlatma gibi uygulamalara ihtiyaç duyulması halinde yapılmalarında hiçbir sakınca yoktur.

Özellikle erişkin hastalarımızın ortodontik problemlerinde Dent EFFECT hekimleri olarak Saklıtel tedavisi en sık kullandığımız yöntemler arasındadır.

Dişlerinizin görünümünden memnun değilseniz ve klasik diş teli kullanımından kaçınıyorsanız, Saklıtel tedavi tekniği size uygun olabilir.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *